16. sep
 
Foreldre ble ikke overbeviste da de møtte politikerne i folkemøte om barnehager
JESSHEIM. Foreldre med barn i kommunale barnehager i Ullensaker inviterte torsdag kveld til folkemøte og debatt om barhenagepolitikken i kommunen.

Publisert: 28.apr.2017 14:35
Oppdatert: 28.apr.2017 21:13

Et bredt politisk panel bestående av Roger Axelsson fra Venstre, Tim Holmik fra Høyre, Janka Holstad fra Arbeiderpartiet, Lars Egil Berg fra Senterpartiet, Ståle Lien Hansen fra Fremskrittspartiet og Petter Stensby fra Uavhengig Ullensakerliste møtte foreldre som møtte mannsterke opp i kommunestyresalen i rådhuset på Jessheim.

Debatten åpnet med at Tim Holmvik, som er leder for hovedutvalg for skole og barnehage, fikk anledning til å redegjøre for bakgrunnen for saken og til å forklare de politiske vedtakene som er blitt gjort denne uka. Hovedutvalget vedtok nemlig onsdag å beholde dagens barnehagestruktur med sju kommunale barnehager og en maksgrense på 20 prosent kommunale plasser.

Debatten fortsatte med at politikerne fikk snakke om sine politiske løsninger, før salen ble sluppet til med spørsmål og kommentarer. Særlig hersker det usikkerhet rundt hva som skjer på Kløfta. Det er på det rene at Kløftahallen barnehage legges ned, men flertallet bestående av Høyre, Frp og Krf har ennå ikke avgjort hvordan situasjonen skal løses i sør. Foreldrene uttrykke uro for dette og ba om klare svar for hva som planlegges.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no