23. jul
9.450.000: Eiendommen i Solbakken Panorama ved Statsrådvegen på Råholt hadde en prisantydning på 9.450.000 kroner. Etter fem dager ble den solgt.
 
Råholt-villa til nær 10 millioner kroner solgt etter fem dager
Det vekket oppsikt da en funkisvilla med en prisantydning til nær 10 millioner kroner ble lagt ut for salg. Nå er den allerede solgt.

Publisert: 15.mar.2018 16:00
Oppdatert: 15.mar.2018 11:49

Tomteområdet ligger på toppen av Statsrådvegen på Råholt, er på elleve dekar og har utsikt til Hurdalssjøen, Mistberget og Ninabben. Fredag ble den første funkisvillaen lagt ut for salg i det åpne markedet. Allerede onsdag er en handel i boks.

– Til info er Boligen på Solbakken Panorama solgt og kontrakten er signert med noen fornøyde eidsvollinger, sier Christoffer Gusterud, daglig leder i Gusterud Bygg AS, som er forhandler av Vestlandshus.

Det er Rune Nilsson som eier tomteområdet som nå utvikles. De kunne ikke drømt om en bedre start. Byggestart er tenkt til sommeren, og det vil komme funkisboliger og eneboliger i rekke i området.

– Den andre boligen legges ut på fredagen som kommer, hvis den ikke går før. Har per nå fire interessenter som vi jobber med, forteller Gusterud. Denne funkisvillaen vil ha en prisantydning på 9.560.000 kroner.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no