19. jul
SLUTTER: Ørn Terje Foss har flyttet fra Nannestad, og Kjartan Roland overtar hans plass for SV i kommunestyret.
 
Foss forlater Nannestad-politikken
NANNESTAD: Ørn Terje Foss (SV) har søkt om fritak fra alle politiske verv resten av valgperioden 2015–2019. Kjartan Roland rykker opp og erstatter Foss i kommunestyret.

Publisert: 06.sep.2017 17:00
Oppdatert: 06.sep.2017 21:20

Marianne Moltke-Hansen, Foss sin kone, er varamedlem til kommunestyret, og søker dermed også fritak. Formannskapet skal behandle saken onsdag 13. september. Foss og Moltke-Hansen har flyttet ut av kommunen. Ørn Terje Foss er fast medlem i kommunestyret for SV, fast medlem av Klima- og miljøutvalget, varamedlem til Helse- og omsorgsutvalget, varamedlem til Miljø- og støyutvalget ved OSL, medlem av valgkomiteen og fast medlem av kommuneplanutvalget. Vervene i Valgkomiteen og kommuneplanutvalget er knyttet til funksjonen som gruppeleder i kommunestyret og utløser ikke forslag til vedtak.

I samme møte skal formannskapet behandle søknad fra Anette N. Kristiansen (Ap) om fritak resten av perioden. Kristiansen er blant annet 5. varamedlem i kommunestyret for Ap, fast medlem av Klima- og miljøutvalget.

Tommy Nettum Liberg (Ap) har søkt om permisjon fra politiske verv ut 2017. Han er blant annet fast medlem i kommunestyret for Ap, og fast medlem/leder av Helse- og omsorgsutvalget.

LES OGSÅ: Vil ha offentlig avløp til all spredt bosetting i Nannestad

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no