20. jul
SALTVANN: Nå er det ferie for Christin Brandt, og den skal tilbringes i Kragerø som alltid. - Ferie for meg er saltvann, skjærgård og måkeskrik, sier hun.
 
Fra 10. august og en drøy uke, handler det meste om Jessheimdagene for Christin Brandt

Publisert: 14.jul.2017 18:00
Oppdatert: 13.jul.2017 10:17

Christin Brandt er senterleder på Jessheim storsenter. Som en del av et større team er det hennes ansvar å ha oversikt over hva som skjer til enhver tid, og sørge for at kundene møter et så rent og ryddig senter som mulig. Nå står hun foran Jessheimdagene som er årets største arrangement for senteret. De satser stort på kultur og aktiviteter.

– Vi hadde besøk av folk fra Sirkus Shopping i Trondheim sist, som også har fokus på dette. De ble positivt overrasket av det de opplevde under Jessheimdagene, sier hun.

– Du er fra Nedre Romerike. Hva er den største forskjellen på oss og dem?

– Øvre for meg var ensbetydende med Gardermoen flyplass. Men jeg skjønte jo fort at det er noe mer, og jeg fikk virkelig opp øynene for Jessheim by da jeg kom hit. Det er ikke som Oslo, men definitivt et urbant preg for eksempel med byliv på søndager. Folk bruker tilbudene mer og mer. Den store forskjellen er at mens mange på Nedre bruker Oslo mye, synes jeg folk her er flinke til å benytte seg av mulighetene de finner hjemme. Det er selvsagt fordi tilbudene med kultur, kino og senteret er så godt.

– Har vi en bedre tilhørighet enn de lenger sør?

– Ja kanskje, jeg opplever ikke at tilhørigheten er så sterk på Nedre. Folk her oppe er veldig lojale mot hjemstedet sitt, og særlig de som bor på Jessheim. Det er noe spesielt her.

– Hvordan er dagene dine som senterleder?

Mye går ut på å ha kontakt med de mange flotte ansatte i huset, og jeg må være mye ute blant butikkene. Det er der det skjer. Inne på kontoret jobber vi mye med kampanjer før vi gjennomfører dem. Jeg tar også en prat med nyansatte butikkledere, og med 145 av dem blir det en del å gjøre. Jeg prøver å bli kjent med alle, men det er dessverre ikke alle jeg får like lang tid med. Men etter tre år her har jeg fått mange gode kollegaer. Det er også viktig at vi i administrasjonen jobber godt sammen og drar i riktig retning. Senteret må hele tiden være presentabelt. Det første vi får høre er når ting ikke fungerer som det skal, eller det er skittent.

LES OGSÅ: Nå kan du legge til en BMW på handlelista når du skal handle på storsenteret

– Hva er du opptatt av nå?

– Av at vi skal arrangere Jessheimdagene rett etter ferien og at det skal bli vellykket og gir mange glede. Også gleder jeg meg til åpningen av Skovly til høsten der vi får 1000 nye parkeringsplasser og åpning av XXL og Power.

– Hva betyr sommeren for deg?

– Uten tvil den beste tiden på året. Jeg er glad i ski og fjell om vinteren, men er mer et sommermenneske enn et vintermenneske.

– Hva og hvor er ditt optimale feriested?

– Jeg elsker Kragerø, der jeg har familie og har feriert fra jeg var barn. Sommer for meg er saltvann, sjølukt, måkeskrik, bading, tang og tare. Dessuten er det en koselig sørlandsby som syder av liv om sommeren.

– Sommerens ferieplaner?

– I husvogna på Jomfruland utenfor Kragerø i tre uker med familien min.

– Hva står helst på menyen i sommer?

– Jeg har planlagt å lage en del raw food, og tar derfor med kjøkkenmaskiner og mye stæsj til min manns store fortvilelse. Så blir det selvsagt en del grilling. Jeg spiser all mat.

– Har du et spesielt sommerminne du vil dele med leserne?

– Da jeg var 15 år rappet jeg og ei venninne mopeden til broren hennes og kjørte rundt på Flateby. Vi hadde det gøy, men vi klarte å ødelegge den. Det er klart at broren ble sint på oss.

– Hvor bader du helst?

– I saltvann selvsagt. Man må nyte livet så lenge man kan.

– Beste sommersang?

– Åh, vanskelig. Det er så mange fine å velge mellom. Men det nå være en gladsang, og gjerne på norsk. Det er koselig.

– Hva var din første sommerjobb?

– Avisbud hjemme på Flateby.

– Hvilken kjent person ville du helst vært strandet på en øde øy med?

– Jeg liker å være glad, så det må være en morsom person så jeg får ledd masse. Alex Rosen er hysterisk morsom, og kunne passet.

LES OGSÅ: Ølbutikk med 500 sorter åpner i storsenteret

SJU KJAPPE

Leser? Mye krim før, mer feelgood-romaner nå.

Blir flau av? Thomas Giertsen på tv.

Liker å spise? All mat

Redd for? At noe skal skje familien min.

Er avhengig av? God søvn.

God til å? Nyte livet.

Drømmer om? Sol og varme.

 
Fakta

Christin Brandt

  • Alder: 45
  • Bosted: Fjellhamar
  • Familie: Mann og ett barn
  • Er: Senterleder på Jessheim storsenter
  • Interesser: Lage mat og trene
  • Aktuell med: Snart Jessheimdagene
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no