17. jul
VARIERT: Det blir alt fra muntre drikkeviser og folketoner til tyngre verk når Eidsvoll mannskor arrangerer høstkonsert. Foto: Privat
 
Fra Grieg til drikkeviser med dype røster
Eidsvoll Mannskor lover en variert og spennende konsert med nye og gamle sanger framført av topptrente røster i Kafé Henrik søndag.

Publisert: 03.nov.2017 09:00
Oppdatert: 03.nov.2017 10:08

Eidsvoll Mannskor, med dirigent Ludvik Kjærnes, innbyr til tradisjonell høstkonsert i Kafé Henrik i Eidsvoll sentrum søndag ettermiddag.

– Mannskoret har, sammen med Ludvik, øvd jevnt i hele høst med god kontinuitet og progresjon på øvelsene. Dette har gitt resultater og koret kan nå presentere et spennende program bestående av nye og gamle sanger, skriver koret i en pressemelding.

Repertoaret blir variert, fra muntre drikkeviser og folketoner til tyngre verk av duoen Bjørnstjerne Bjørnson og Edvard Grieg. Blant annet skal koret framføre «Impromptu», Min dejligste tanke» og «Landkjenning», alle tonesatt av Grieg.

– Konsertene i Kafé Henrik kjennetegnes av god atmosfære med nærhet til publikum. Vi ser fram til en stemningsfull og varm konsertopplevelse, sier koret.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no