23. jul
KOMMUNALSJEF: Elisabet Frøyland fra Nannestad var i flere år plansjef i Ullensaker før hun i fjor gikk til Nes kommune. Nå har hun takket ja til å bli kommunalsjef der. Arkivfoto
 
Fra Ullensaker til Nes
Styrker staben i Nes kommune.

Publisert: 26.jul.2017 09:00
Oppdatert: 25.jul.2017 21:49

Elisabet Frøyland fra Nannestad er blitt ny kommunalsjef i avdelingen samfunn og miljø i Nes kommune. Hun har vært virksomhetsleder for areal og miljø siden desember 2016, og i flere år før det var hun plan- og næringssjef i Ullensaker kommune.

Ullsokningen Elisabeth Nordal blir kommunalsjef for avdelingen helse og velferd i Nes. Hun kommer fra stillingen som avdelingssjef i bydel Stovner i Oslo, og tiltrer stillingen 1. oktober.

– Nordahl leder nå avdeling for søknadskontor, hjemmetjeneste og rehabilitering, og er en del av bydelens toppledergruppe. Hun er godt kjent med, og benytter LEAN som metodikk i omstillingsarbeid hun har ansvar for, melder Nes kommune.

Marthe Godager som også bor i Ullensaker, blir ny kvalitetsrådgiver i Nes kommune. Hun er nå seniorrådgiver i Statsbygg, og tiltrer stillingen 1. oktober.

– Godager har i mange år hatt ansvar for kvalitetssystemer og avviksbehandling. Hun har jobbet i flere prosjekter, blant annet i Mattilsynet, ifølge Nes kommune.

LES OGSÅ: Ullensakers nye rådmann

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no