24. apr
 
Frastjålet utstyr for 50.000 kroner
Rett før nyttår var det innbrudd i bilen til skytterprinsesse Åse Marit Myrvang i Maura. Skytterutstyr for om lag 50.000 kroner ble stjålet.

Publisert: 04.jan.2018 11:00
Oppdatert: 03.jan.2018 15:14

Fredag 29. desember ble vinduet i bakluka på bilen til Åse Marit Myrvang knust og bagen med masse dyrt skytterutstyr ble stjålet.

Bilen sto da parkert i carportanlegget der hun bor i Maura.

– DEN KJIPESTE DAGEN

– Dette har vært sånn ca. den kjipeste dagen i 2017. Det er så trist at ting blir borte sånn og det lager så mye klunder og heft. Så hvis det er noen i Maura/Nannestad som finner en bag som er stor, rød og svart som det står Team Norma på så må dere rope ut! Bagen har liten verdi for folk flest, men for meg så har den stor verdi, skrev Myrvang på sin Facebook-side.

I bagen lå det blant annet flere magasiner til våpen med kaliber 22, for mange kanskje bedre kjent som salongrifle. Dette er kaliberen hun trener med vinterstid.

DYRE MAGASINER

Hun ber om at dersom noen får tilbud om å kjøpe slike magasiner, som er veldig dyre, om å si ifra.

Skytterdressen er målsydd og er spesialtilpasset Myrvang. Ingen andre har dermed glede av den. I tillegg ble både skyttersko og briller stjålet.

– Dette synes jeg er ordentlig guffent. Det var innbrudd i en bil til også. Tyvene kan ha kastet bagen da de så hva den inneholdt. Jeg håper folk som for eksempel er ute og går tur om å kikke litt ekstra i vegkanten og eventuelt undersøke litt nærmere hvis de ser noe som ligger der. Tyvene kan også gjerne sette tilbake bagen i garasjeanlegget. De behøver ikke å ringe på døra for å gjøre det, sier Myrvang.

Det er foreløpig ikke avklart hva forsikringen eventuelt vil dekke.

IKKE SPOR

Fra Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor, som etterforsker saken, opplyses det at det foreløpig ikke er kommet nye opplysninger å jobbe videre med.

– Heller ikke noe av det som ble stjålet er kommet til rette, sier politibetjent Odd Gunnar Burmo ved Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor.

Politiet ønsker også tips dersom noen skulle ha sett noe som kan settes i forbindelse med tyveriet.

LES OGSÅ: Stjal strøm og dyrket cannabis

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KNUST: Vinduet i bakluka på bilen til Åse Marit Myrvang ble knust og bagen med skytterutstyr stjålet. Foto: Politiet
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no