24. apr
 
Frida og Jan Ove fikk heder og ære

Publisert: 08.apr.2018 11:00
Oppdatert: 10.apr.2018 21:21

Håndballspilleren Frida Haug Hoel har fått idrettsstipendet på 12.000 kroner fra Eidsvoll kommune. Ildsjelen Jan Ove Myrvoll ble hedret med innsatspokalen.

Frida spilte håndball i Eidsvold Turn fra 2004 til 2014. Hun har vært dedikert i håndballen siden hun var seks år. For klubblaget i Eidsvold Turn var hun en viktig spiller som fra J12 var et lag som utmerket seg i nasjonal sammenheng. I dag spiller Frida håndball for Rælingen Håndball, og har vært med på regionale og sentrale landslagssamlinger. Idrettsstipendet hun nå har fått er på 12.000 kroner. Jan Ove Myrvoll har lang fartstid i Eidsvold Idrætsforening og har nå blitt tildelt innsatspokalen. Han er kjent som en perfeksjonist som utfører alle oppgaver 100 prosent. Han begynte i Eidsvold IF i 1980 – da i fotballgruppa. Der har han vært innom alle verv. Han har også vært altmuligmann i hoppgruppa. I håndballgruppa var han med rundt VM-arrangementet i 1990. Han har også hatt forskjellige verv i hovedstyret. EUB gratulerer begge to!

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no