24. jul
FULLT. Påsken medfører full terminal på hovedflyplassen. Foto: Oslo Lufthavn / Espen Solli
 
Går mot rekord
GARDERMOEN. Fredag 7. april kan vise rekordhøy trafikk på Oslo Lufthavn.

Publisert: 06.apr.2017 08:38
Oppdatert: 06.apr.2017 11:23

Årets påskeutfart har allerede startet, men de store trafikktoppene kommer ikke før torsdag og fredag. Reisende anbefales å beregne ekstra tid og følge med på skilting som følge av ombyggingen på flyplassen på Gardermoen.

– Det er mange reisende og mye bagasje. Fredag er den travleste dagen i påsken med nesten 100.000 reisende. Beregn mer tid til innsjekking, sending av spesialbagasje eller vanlig bagasje, sikkerhetskontroll og gåtid ut til gate, sier kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen.

De som leverer inn bagasjen selv oppfordres til å knytte sammen lange reimer, hemper eller stropper så de ikke henger fast i bagasjebåndet. Dette gjelder spesielt sekker og bager.

Tips før innsjekk

– Vi oppfordrer alle til å skru av autopiloten og følge med på skiltingen. Terminalen er nesten dobbelt så stor som før, og det er mye nytt å forholde seg til. Grunnet ombyggingen er det fortsatt noen midlertidige gangveier, og dette vil pågå resten av 2017, sier Andersen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no