23. jul
 
Gammel bilkjærlighet ruster aldri
Noen mener han har den fineste og kuleste bilen. Andre rister på hodet og ser vekk. Det er i hvert fall engasjement rundt Dag Ove Ludvigsen.

Publisert: 26.des.2017 06:00
Oppdatert: 26.des.2017 07:02

– Du blir sånn av å være gullverking. Du må fylle opp dagene med et eller annet. «Slutt å glane, Slutt å glo», står det bak på rustholken som står parkert hjemme på tunet til Dag Ove Ludvigsen og familien i Gullverket.

Han har flere kjøretøyer, både biler og én motorsykkel, men for tiden er det rustholken som stjeler mesteparten av oppmerksomheten. Det dreier seg om en Ford Torino 1976-modell, og Ludvigsen har hatt den i to år.

Det er utfordrende å oppsummere et år som journalist i en lokalavis ved hjelp av ni bilder. Men det er også spennende og minnerikt. Vi møter svært mange mennesker i løpet av et år. Små og store, kjente og ukjente, lærere og rørleggere, statsministere og skogsarbeidere. Ingen dager er like, og det er opplevelsene jeg sitter igjen med. Møtene med folkene. Sakene de har å fortelle og sakene de bidrar til å få ut i avisen. Små og store ting. Det er fordelen med en lokalavis. Ingenting er for lite, ingenting for stort. Vi er der for dere lesere, og det er bare å bruke oss.

Jeg sitter igjen med alle øyeblikkene, de gode opplevelsene, samtalene, kaffekoppene, smilene og latteren, tårene. Det er mye å velge blant og mye å tenke på. Tusen takk alle sammen, riktig god jul og all hell og lykke inn i det nye året!

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no