24. jul
INVESTERTE: Gaute Smukkestad investerte penger i arbeidsplassen sin. Det gir både større arbeidsglede, større innsats og intresse, mener han selv.
 
Gaute investerte i egen arbeidsplass
Hver dag går Gaute Smukkestad til jobben på Termowood med en spesiell glede og entusiasme. Han har investert penger i arbeidsplassen sin, og det genererer en ekstra innsats.

Publisert: 07.mai.2018 21:00
Oppdatert: 07.mai.2018 14:50

– Om det begynner å regne på kvelden og jeg vet at det ligger noe ute som skulle vært dekket til, så tar jeg turen hit. Det hender at det blir litt lengre dager enn vanlig, men det jobber jeg gjerne, sier 27-åringen.

VÆRT MED FRA STARTEN

Gaute har vært med Termowood fra etableringen i Hurdal. Han begynte i bedriften i mai 2016.

– Jeg har funnet meg til rette og trives veldig bra. Da jeg investerte 150.000 kroner i bedriften, følte jeg at det var en riktig avgjørelse. Det gir en ekstra arbeidsglede å vite at jeg eier en del av arbeidsplassen min. Dessuten tror jeg dette var en fornuftig investering. Jeg mener bestemt at pengene mine vil gi avkastning og at jeg vil få mer igjen enn det jeg spyttet inn. Forhåpentligvis vil jeg bli rik en dag, smiler Gaute.

GLEDER SEG TIL UTVIDELSEN

Gaute viser rundt i produksjonslokalene og hvordan han jobber med stor entusiasme.

– Jeg har vært med på utvikling av produktet. Det har vært morsomt å oppleve at bedriften har vokst, og nå gleder jeg meg til utvidelsen, sier Gaute.

Sonja Kienzler fra Tyskland er helt fersk i produksjonen. Hun har bare jobbet i tre uker, men har allerede oppdaget at dette er en hyggelig jobb.

– Jeg har reist fra land til land og jobbet på arbeidsvisa, men nå blir jeg i Hurdal – i alle fall i overskuelig framtid. Jeg har en datter som går i barnehage her, forteller Sonja, som er utdannet industrimekaniker.

Ved siden av henne arbeider Lasse Solum fra Hurdal. Han var tidligere egen arbeidsgiver med oppdrag for Nannestad bygdeservice.

– Det er deilig å ha en fast jobb hvor jeg vet at lønna kommer på konto hver måned, og det er godt å ha en varm arbeidsplass innendørs. Jeg liker meg veldig godt her på Termowood, forteller Lasse.

Fakta

  • Termowood etablerte sitt utviklingskontor i Treklyngen i Hønefoss. 
  • I 2015 ble produksjonen av Termowood-elementer lagt til Flaen Sag & Høvleri i Hurdal. 
  • I dag har bedriften ti ansatte, med ytterligere en person på vei inn. 
  • Fem jobber i produksjonen. 
  • I løpet av året flytter bedriften inn i større og nybygde lokaler.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no