20. apr
NY SALONG. Trine Gjødingseter (i midten) har oppfylt en drøm og startet egen frisørsalong på Råholt. Hun har med seg lærlingene Marte Tideman Berg (t.v.) og Amalie Habberstad.
 
Satser på hår, hud – og skjegg på Råholt
RÅHOLT. I Trine Gjødingseters nye salong er velvære og skjønnhetstilbudet bredt. Og kundene er allerede på plass, kvinner som menn.

Publisert: 04.mai.2017 18:00
Oppdatert: 04.mai.2017 15:28

Trine, som tidligere var å finne i Salong Charmant, har tatt med seg saks og føner og flyttet inn i Gladbakkgutua. Med seg har hun fått lærlingene Amalie Habberstad og Marte Tideman Berg. En hudpleier, som også kan ta seg litt av føttene, er også på plass.Trines lange drøm om egen salong er nå ikke lenger en drøm. I april åpnet hun dørene.

MIDT I SMØRØYET

– Gjennom ti år har jeg opparbeidet meg et godt kundegrunnlag, så jeg er ikke redd for at vi ikke skal få nok å gjøre. Jeg ønsker i større grad å kunne tilby drop-in-timer og å ha et større tilbud til herrer. Jeg har vært i London og lært meg herrebarbering på den gamle måten – med masse såpe, kost og kniv, forteller Trine.

Trine roser og takker huseieren for at han har vært mer enn behjelpelig da lokalet skulle settes i stand.

– Det har blitt akkurat slik jeg har drømt. Det er lokaler med italiensk touch, og jeg er meget godt fornøyd. Når jeg på toppen ligger midt i smørøyet, omringet av butikker og en togstasjon, frykter jeg ikke for mangel på jobber, sier hun.

LES OGSÅ: Ny mann på frisørlaget

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no