17. jul
Nysatsing: Lørdag ettermiddag åpner Marianne Larsen og Hilde Johansen dørene til Garveriet restaurant og Baragraffen pub i Sundet.
 
Har jobbet dag og natt – nå er det klart for åpning i Sundet
De har jobbet dag og natt for å få det nye serveringsstedet klart til åpning. I dag åpner Marianne Larsen og Hilde Johansen dørene.

Publisert: 12.mai.2018 09:00
Oppdatert: 11.mai.2018 14:57

– Det blir kjempespennende. Klart vi er spente, sier Marianne Larsen.

Tre dager før åpning var det fortsatt hektisk aktivitet for å få lokalene klare til nyåpning. Duoen åpner Garveriet restaurant og Baragraffen pub i lokalene der Garnityr holdt til tidligere.

– Service og kvalitet skal kjennetegne oss. Vi skal være et sted som folk ønsker å besøke igjen når du går ut herfra, sier Larsen.

Sov tre timer

Det har gått i ett de siste ukene. Larsen og Johansen har jobbet dag og natt for å få alt klart.

– Jeg sov tre timer i natt. Hilde fire. Det hører med før en slik åpning. Det er hardt arbeid som gjelder, smiler Larsen.

Damene har jobbet i en årrekke i bar- og restaurantbransjen i Oslo. For kort tid siden flyttet de fra hovedstaden til Brårud, solgte nattklubben i hovedstaden og fikk øynene opp for en potensiell nysatsing ved Vormas bredd. Som sagt så gjort. Nå er de klare og alt skal gjennomsyres av kvalitet.

Levende musikk

Restauranten vil ligge i det ene lokalet. Kjelleren der blir åpnet på dager med mye folk. Det vil også bli mulig å leie seg inn til arrangementer. I puben blir det naturligvis muligheter for øl-, vin- og drinkservering. I tillegg vil det være mulig å se sportsarrangementer på TV.

– Vi kommer også til å satse mye på levende musikk, for eksempel med trubadurer. Lørdag kommer en DJ for å underholde. Forhåpentligvis blir det fint vær, sier Larsen.

– Vi håper på fint vær til desember. Det hadde vært noe, smiler Johansen.

Gårdeier Eivind Olsrud var også i full sving med langkost og stå-på-vilje utenfor lokalene da EUB var innom. Han ønsker de nye driverne all mulig hell og lykke på veien.

– Hittil har vi booket et band i juni. Det vil komme flere ting på tapetet utover. Nå er det bare viktig for oss å få unna en skikkelig god åpning. Det blir hektisk helt inn til åpningsdagen, men det er også noe som hører med. Vi koser oss når vi holder på selv om det er hektisk, sier Marianne Larsen.

På få år har Garnityr, Kurtulus AS og La Casa Eidsvoll AS måttet avslutte driften i Sundet-lokalene. Nå satser de nye driverne på suksess samme sted.

– Nå pusser vi opp for å få bort de gamle minnene slik at gjestene kommer til noe som er helt nytt, sier Marianne Larsen. Hun og Hilde Johansen gleder seg hemningsløst til startskuddet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no