18. jul
KJÆRESTEPAR. Astrid Reidun Sollien (71) og Iva Fallet (77) fant kjærligheten på nytt etter at de begge ble enslige i voksen alder.
 
Hell i spill og kjærlighet
RÅHOLT. Har du hell i spill, så har du uhell i kjærlighet, sier ordtaket. Det er ikke tilfellet for kjæresteparet Astrid Reidun Sollien og Iva Fallet.

Publisert: 14.mar.2017 15:35
Oppdatert: 15.mar.2017 10:10

Nylig fortalte EUB historien om Råholt-paret som fikk sju rette i Lotto og vant 1.577.390 kroner hver på de samme lykketallene – uten å ha samarbeidet. Nå viser det seg at de gjør et gammelt ordtak til skamme. Parets kjærlighetshistorie er nemlig nesten like oppsiktsvekkende som Lotto-eventyret.

Kjærlighet

Iva forteller:

– Vi var ungdomskjærester da vi gikk på den samme yrkesskolen i 1963. Deretter skiltes våre veier, og vi ble gift på hver vår kant i samme år. Hun bosatte seg i Sandsnesseter, mens jeg bodde i Oslo. Vi var begge lykkelig gift, men i september 2007 mistet hun mannen sin. Kona mi døde i desember samme år. Vi hadde aldri truffet hverandre i løpet av disse årene, men da vi begge var blitt enslige kom vi i kontakt med hverandre, sier Iva Fallet.

Nå har de begge hver sin leilighet i Tormod Knutsens Veg, men kjærligheten blomstrer.

– Vi spiser ofte både frokost, lunsj og middag sammen, smiler Astrid Reidun Sollien – også har de nå en dobbel Lotto-gevinst å glede seg over.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no