16. jul
NYTTIG: – Disse omvisning har vært veldig nyttig, sier rådmann Rune Hallingstad. Her med ordfører Staahle og kommunaldirektør Inger Tveranger.
 
Helt fersk i jobben: Første uke som rådmann i Ullensaker
Rune Hallingstad som bor på Jessheim, er Ullensakers nye rådmann.

Publisert: 06.aug.2017 21:00
Oppdatert: 06.aug.2017 20:54

Han begynte i jobben tirsdag i denne uken, men er ingen novise i kommunaladministrasjon. Hallingstad kommer fra stillingen som rådmann i Sør-Odal kommune, der han var i nesten to år. Før den tid var han fagleder for samhandlingsreformen i KS, og kom dit fra stillingen som kommunalsjef for helse og omsorg i Enebakk kommune.

Torsdag og fredag var han med ordfører Tom Staahle og flere andre kommunale lederskikkelser på en omvisning i Ullensaker. De var innom blant annet Ullensaker idrettspark, den nye skolen på Gystad, bo- og behandlingssentrene på Gystad og Kløfta, og kommunens nye vannanlegg ved Hurdalssjøen.

– En veldig nyttig runde. Jeg har jo sett mye av disse anleggene fra utsiden, men nå vet jeg mer om hvert enkelt. Det er alltid nyttig å lære, påpeker Hallingstad.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no