22. okt
 
Her er den nye bruktbutikken på Øras
MOGREINA. Gamle Nannestad kulturskole får nytt liv i gjenbruksbutikken OmgjØras. Nå er lokalet heist på plass.

Publisert: 11.apr.2017 08:30
Oppdatert: 11.apr.2017 10:05

– Butikken er gjenbruk av tidligere Nannestad kulturskole som har stått lagret på kommunens eiendom i Bahus i Nannestad. Nå kommer den til nytte hos oss, sier Kjersti Nagel, sjef for den nye gjenbruksbutikken på Miljøstasjonen Dal Skog i Mogreina.

Forrige uke ble brakkene heist på plass. Arealet på butikken er på cirka 150 kvadratmeter, med tilstøtende toaletter og et lite verksted. I tillegg vil det gamle «møbelteltet» brukes som lager.

– Det er litt vanskelig å sette en eksakt dato for åpningen, men vi sikter oss inn på begynnelsen av mai, sier Kirsten E. Lundem, kommunikasjonsrådgiver på Øras. Hittil har de fylt opp til sammen tre haller med gjenstander som skal settes i butikken.

– Vi gleder oss til åpningen, sier Lundem. For noen uker siden gjennomførte de en navnekonkurranse. Navnet ble treffende nok OmgjØras og Mari Kommisrud fikk gavekort som forslagsstiller og vinner.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
DRIFTIGE. Det er en driftig og flink gjeng på Øras.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no