20. aug
TIL GDE: Bjørn Hoff, lensmann i Nannestad og Gjerdrum gjennom 12 år, har ikke søkt på stillingen som lensmann i nye Ullensaker lensmannsdistrikt. Han skal begynne i jobb hos Geografisk driftsenhet (GDE) i Lillestrøm når kontoret i Nannestad legges ned.
 
Hoff søkte ikke stillingen som lensmann
Lensmannen i Nannestad og Gjerdrum, Bjørn Hoff, har ikke søkt stillingen som lensmann i nye Ullensaker lensmannsdistrikt. Nå går han til jobb hos Geografisk driftsenhet i Lillestrøm.

Publisert: 19.jan.2018 19:00
Oppdatert: 19.jan.2018 12:50

Bjørn Hoff, lensmann i Nannestad og Gjerdrum, søkte ikke på stillingen som lensmann i nye Ullensaker lensmannsdistrikt. Som en følge av politireformen legges Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor ned i mars.

– Jeg gjorde en totalvurdering og søkte en stilling i Geografisk driftsenhet (GDE) i Lillestrøm, hvor arbeidsoppgavene er lederstøtte knyttet til GDE-leder Terje Didriksen. Jeg har fått tilbud om denne stillingen, og har takket ja, sier Hoff.

Han forteller at det lå i kortene at han kunne blitt politikontakt for Nannestad og Gjerdrum kommuner.

– Mange lensmenn blir politikontakter. Jeg ønsker imidlertid å gjøre nye ting, og søke nye utfordringer. Jeg har lyst til å gjøre noe helt annet, sier Hoff.

Øst politidistrikt skal deles inn i to geografiske driftsenheter (GDE).

LES OGSÅ: Ny lensmann og ny politistasjonssjef

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no