27. jun
I SKUDDET: Det ble ikke nettkjenning på Piotr Gawecki mot Gjelleråsen. Spissen ble erstattet av Robin Hofer Dahl drøyt tjue minutter før slutt.
 
Holdt hodet kaldt i varmen
EIDSVOLL: Det begynner å bli rutine for Turn. Lørdagens 3-0-seier mot Gjelleråsen var nok en kamp blåtrøyene styrte fra start slutt.

Publisert: 26.mai.2018 21:07
Oppdatert: 28.mai.2018 13:25

- Dette gikk helt etter planen. Jeg synes vi klarer å ikke bli altfor preget av varmen. Et av temaene i forkant å holde tempoet oppe for å holde Gjelleråsen ute av kampen, sier Turn-trener Joakim Dragsten.

- På 1-0 kunne vi likevel ha gått enda hardere inn for å få den neste scoringen, påpeker han.

LIGAENS TOPPSCORER

Trønderen fikk se laget sitt holde nullen, samtidig som de selv scoret tre mål. Målene ble scoret av Thierry Dabove (2) og Jonatan Teigland. Daboves første mål var et godt skudd fra 14 meter som gikk via Fredrik Hauffen i Gjelleråsen-målet. Etter en drøy time doblet Jonatan Teigland med en real måltjuv-scoring etter å ha vært på banen i ett minutt. Kvarteret før full tid var Dabove sikker fra straffemerket da han satte inn sitt niende mål på sju seriekamper denne sesongen.

Med det er han ligaens soleklart mest målfarlige spiller. Tre mål bak, på andreplass, befinner Østsidens Markus Norheim Cham seg. Turns neste kamp er borte mot laget fra Fredrikstad.

SKRYTER AV LAGET

Dabove gir mye av æren for scoringsformen til lagkameratene.

- Det er ikke bare jeg som er i form om dagen. Det gjelder hele laget, og jeg får mange gode pasninger. Laget spiller bra sammen, men det var ekstra utfordrende i denne varmen. Jeg merket at vi måtte holde igjen litt, men jeg synes vi mestret det bedre enn Gjelleråsen, sier den målfarlige vingen.

- MULIGHETENE VIL FORTSETTE Å KOMME

Jonatan Teigland, som var toppscorer for blåtrøyene i fjor, har vært utelatt fra startelleveren de to siste kampene. Målsniken tar det likevel med fatning:

- Jeg må bare fortsette å gjøre det jeg vet jeg kan, så kommer mulighetene, de. Det er ingen krise å starte på benken i to kamper. Litt konkurranse om plassene bør det være i alle klubber, det er bare sunt. Vi er heldige som har så mange gode spillere, sier spissen.

FORTSATT I TET

Myhrerlaget er ligaens eneste ubeseirede lag. Blåtrøyene leder serien med 19 poeng, tre foran Lørenskog. Joakim Dragstens gutter seiler nå opp som den store opprykksfavoritten. Ikke bare har de sanket flest poeng – men de har også scoret flest og sluppet inn færrest. Fasiten viser 22 scoringer og kun fem baklengsmål etter sju serierunder.

Kampfakta

Norsk Tipping-ligaen avd. 2

Eidsvold Turn – Gjelleråsen 3-0 (1-0)

Myhrer, 143 tilskuere

Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad

Mål:

1-0 35. min.: Thierry Dabove

2-0 62. min.: Jonatan Teigland

3-0 76. min.: Thierry Dabove (str.)

Gule kort: Kristoffer Trandum Nordlie, ETF. Marius Pande, Thomas Normann, Gjelleråsen

ETF: Peter Rusina - Robin Edvardsen, Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud - Jon Erik Økland, Kristoffer Trandum Nordlie (Markus Stensby fra 87.) - Thierry Dabove (Joakim Madsen fra 90.), Markus Furseth (Sondre Rustad Rudi fra 80.), Stian Teksum (Jonatan Teigland fra 60.) - Piotr Gawecki (Robin Hofer Dahl fra 67.)

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no