22. okt
AKROBATIKK: Dette kan du lære om du melder deg på sommerskolen til balansekunstner Eskil Rønningsbakken.
foto: Eskil Rønningsbakken
 
Dette kan du lære om du melder deg på sommerskolen
Eskil Rønningsbakken, som tidligere bodde i Eidsvoll, kommer nå tilbake med sin sommerskole. Her blir det garantert ikke stillesitting.

Publisert: 30.mai.2018 09:00
Oppdatert: 30.mai.2018 09:22

Eskil (38) er landets mest kjente balansekunstner. Han er verdenskjent for sine stunt, blant annet balansering på kanten av høye fjell, linebalansering og baklengssykling. Om det ikke er akkurat dette som ungene lærer seg på sommerskolen, så får de i alle fall opplæring i parkour, luftakrobatikk og balanse.

FØRSTE GANG I EIDSVOLL

– Jeg har hatt denne sommerskolen i 17 år, men det er første gang i Eidsvoll. Den er i Eidsvollhallen fra 9. til 12. juli, og det er lurt å melde seg på allerede nå, sier Eskil, som alltid er med selv som lærer.

– Dette er et fint tilbud til barn som vil være aktive og liker å lære noe nytt. Her får de også trening i balanse, styrke og smidighet. Og ikke minst er dette noe for alle. Man trenger ikke spesiell grunntrening, og skolen er beregnet på barn i alderen fra seks til tolv år. Jeg takker Røde Kors og Eidsvoll kommune som velvillige støttespillere til sommerskolen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no