17. jun
SATSER: Fredrik Vogt hadde sin første arbeidsdag som fast ansatt hos Gadgetrep på Råholt 1. august. Nå satser gründer Kristian Wålberg og de øvrige innehaverne enda mer.
 
Hot med dingsereperasjoner
Fra et lite og innholdsrikt kjellerlokale i sentrum har duppedingsreparatørene i Gadgetrep funnet suksessresepten. Nå utvider de staben – og åpningstidene.

Publisert: 02.aug.2017 06:00
Oppdatert: 02.aug.2017 09:31

Gründervirksomheten i Flaenbakken 2 på Råholt er i ferd med å bli en suksesshistorie. Nå går de fra å holde åpent to dager og seks timer ukentlig, til fem dager og 28 timer. I tillegg er Fredrik Vogt nyansatt i fast stilling fra 1. august.

– Fredrik jobbet tidligere for Euronics på Råholt, men mistet jobben da de gikk konkurs. Han er en kjempeflink gutt, som vi også har hatt gleden av hjelp fra på timebasert basis tidligere. Nå er han fast ansatt, noe som vitner om medgangsbølgen vi rir på, sier Kristian Wålberg, gründer og én av eierne av Gadgetrep.

Reparerer og hjelper

EUB treffer Wålberg og nyansatte Fredrik Vogt like før de tar imot kveldens kunder i Gadgetrep. Det ligger alt slags mobilutstyr rundt i lokalet. Vogt tar en mobiltelefon og snakker med en potensiell kunde. Vedkommende spør om det er mulig å få byttet tastatur på telefonen.

– Naturligvis er det det, svarer Fredrik.

Det er dette de har spesialisert seg på. Gadgetrep ble videreført etter tre års drift og etablert som Techservice AS i januar i 2016. De reparerer og vedlikeholder telefoner, nettbrett, Mac og datautstyr – for bedrifter og privatpersoner på hele Øvre Romerike.

De holder til i kjelleren rett ved Synsam i Euronics-bygget på Råholt. Brødrene Jon Arve og Kristian Wålberg og Egil Johan Wollvik Nilsen har like store eierandeler i aksjeselskapet. Nyansettelsen og utvidelsen av åpningstiden kommer etter at ordrebunken stadig har vokst de siste månedene.

Ser fram til fortsettelsen

– Det er stadig kø utenfor døra her når vi kommer på jobb, og vi hadde aldri tatt disse grepene om vi ikke følte at det var det rette å gjøre nå. Vi har opparbeidet oss et navn og en posisjon, og ønsker nå å bygge videre ut fra det, sier Kristian Wålberg.

Kristian Wålberg startet med reparasjoner hjemme på hobbyrommet. Han knuste selv glasset på mobiltelefonen, og tenkte at noe slikt burde det være mulig å reparere selv. Som sagt så gjort.

I mars i fjor fant de drømmelokalet på Råholt. Og nå ekspanderer altså satsingen.

– Herfra går det bare én vei?

– Vi har beina godt plantet på jorda, men har alltid et mål om å gjøre kundene fornøyde. Det vil alltid være det viktigste, sier Wålberg.

– Ingen jobb er for liten eller for stor?

– Vi kan ta alt fra PC- og nettverksoppsett hjemme hos folk til å skifte ladeport på en iPhone. Spekteret er bredt og vi liker å bryne oss på alle problemstillinger, sier Kristian Wålberg og smiler. Det blir gjerne gründersuksess av slikt.

Kiwi flytter 200 meter på Råholt: Den enes død, den andres brød

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Kjellerlokale i sentrum: I et kjellerlokale i Råholt sentrum satser Fredrik Vogt og Kristian Wålberg på å fortsette å gjøre kundene fornøyde.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no