20. jun
SVØMMEHALL: I kveld skal budsjett for 2018 og handlingsplan for 2018-2021 behandles av formannskapet i Nannestad. Blant forslagene fra Nannestad Høyre, som legges fram av Hans Holmgrunn, er å prioritere svømmeanlegg.
 
Høyre vil prioritere svømmehall i Nannestad
NANNESTAD: Når formannskapet i Nannestad samles til behandling av budsjett 2018 og handlingsplan 2018-2021 vil Nannestad Høyre foreslå at svømmehall prioriteres.

Publisert: 15.nov.2017 13:00
Oppdatert: 15.nov.2017 13:13

Partiet vil derfor utsette etablering av et aktivitetshus, tidligere omtalt som omsorgssenter, til perioden 2021-2024.  Rådmannen har i fireårsperioden foreslått 105 millioner kroner til bygging av et aktivitetshus. Dette investeringsforslaget foreslår Høyre at omprioriteres til svømmehall.

I kveld vil Hans Holmgrunn fra Høyre vise til at kommunestyret i 2017 satte av penger til å gjennomføre en kartlegging rundt en svømmehall, og partiet mener at tiden nå er inne for å realisere et svømmehallprosjekt blant annet fordi det eneste svømmetilbudet i Nannestad, bassenget på Nannestad ungdomsskole, er overbelastet.

I tillegg ønsker Høyre å at det settes av 10 millioner kroner til nødvendig oppgradering av kommunehuset i 2018, og ikke mer enn det i planperioden. Rådmannen foreslår 45 millioner kroner til dette i fireårsperioden.

Blant flere forslag foreslår partiet også å bevilge 30 millioner kroner til avkloakkering av Åsgreina fram til 2021. I budsjettforslaget ligger det også inne å øke helsesøsterkapasiteten ved Nannestad ungdomsskole og den videregående skolen, og vil sette av én million kroner til dette.

Rådmannen foreslår å selge flere kommunale bygg, deriblant det gamle kommunehuset. Høyre mener Kirkelig fellesråds kontorer fortsatt skal bli der, og at det bevilges en halv million kroner til universell utforming. Partiet mener også at det igjen skal settes av 1,5 millioner kroner til Nannestad ungdomsskoles undervisningsprosjekt på Hegli gård eller en tilsvarende gård.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no