13. nov
NY SENTERLEDER. Christin Brandt er Jessheim storsenters nye senterleder. Hun begynner i jobben 1. september.
 
Hun er storsenterets nye leder
JESSHEIM. Christin Brandt (42) blir Jessheim storsenters nye senterleder. Hun ser et stort potensial for kjøpesenteret og Jessheim by.

Publisert: 18.jul.2014 16:26
Oppdatert: 27.jan.2017 12:18

Christin Brandt forteller at hun virkelig ser fram til å begynne i jobben som senterleder for Øvre Romerikes største kjøpesenter.

SPENNENDE OMRÅDE

- Det blir spennende å jobbe i dette området. Det har vokst utrolig mye, og det vil det fortsatt gjøre. Potensialet er stort. Jessheim er en levende by, hvor man jobber sammen for et aktivt sentrum. Jeg elsker å jobbe med kjøpesentre. Det skjer hele tida noe nytt, med nye konsepter. Det er interessant å jobbe med å finne konsepter som fungerer i dagens marked. Det blir selvsagt mye nytt jeg må sette meg inn i når jeg begynner på Jessheim, sier Brandt.

GODT GRUNNLAG

Christin Brandt er Lise Lotte Berglands etterfølger.

- Bergland har gjort en kjempejobb for senteret gjennom 15 år, og jeg ønsker å jobbe videre ut fra det gode grunnlaget som er lagt. Det er blant annet jobbet godt for å få en fin miks av butikker i senteret, sier Brandt.

FRA STRØMMEN

Brandt forlater jobben som markedssjef hos Strømmen storsenter, med sine 200 butikker, et av landets desidert største handlesentre. Der har hun hatt sin arbeidsplass i seks år.

- Jeg følte det da var naturlig å gå videre. Jeg har lært utrolig mye, og det har vært kjempefint å jobbe der. Selv om Jessheim storsenter er mindre enn Strømmen storsenter er det jo et stort kjøpesenter - Øvre Romerikes største, med sine 140 butikker. Dessuten fortsetter jeg i «Thon-familien».

- Dette er et system jeg trives svært godt med. Jeg oppfatter også eieren av senteret på Jessheim, Tore Kværner, som en som ønsker at senteret skal være en del av et levende sentrum. Dette er veldig positivt, sier Brandt.

TILBAKE TIL KJØPESENTERET

Hun forteller at hun ser også fram til å jobbe sammen med staben hos Jessheim storsenter.

- Jeg gleder meg til å jobbe i organisasjonen, som jeg oppfatter som meget dyktig, sier hun.

Sin første jobb hadde Brandt hos Sandvika storsenter. Hun er utdannet ved BI, med fordypning i nettopp senterledelse.

- Etter Sandvika ble det en periode dagligvarebransjen, men jeg savnet kjøpesenteret. Så fikk jeg jobb hos Strømmen storsenter. Der fikk jeg også med meg god erfaring i forbindelse med ombyggingen, sier hun.

Christin Brandt er bosatt i Lørenskog.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no