24. apr
SKOLE-NM: Ole Martin Foseid (t.v.), Kim André Iversen, Victoria Sørbo og Na Tran deltar i NM for skoleelever i Trondheim 25. og 26. april. Bak: Lagledere Mark Hickton (t.v.), Kamilla Bjørklund og Eirik Solheim.
 
I hardtrening til skole-NM i yrkesfag
Team Nannestad, som består av fire elever, alle fylkesmestere innenfor hvert sitt fag, og tre lærere som er lagledere, har trent hardt før de skal delta i NM i yrkesfag for videregående skoler i Trondheim 25. og 26. april.

Publisert: 10.apr.2018 09:00
Oppdatert: 06.apr.2018 14:26

Det er WorldSkills Norway som inviterer til deltakelse i Skole-NM 2018. Der stiller Nannestad-elevene i klassene for pølsemakere, kokker, butikkslaktere og konditorer. Det er yrkesfagelever i ordinært løp som kan delta i konkurransen.

– Dette er egentlig litt skummelt å være med på, og jeg er jo nervøs. Og så blir det nok noen ekstra nerver når man skal stå og jobbe foran dommere, sier Victoria Sørbo.

Hun ble fylkesmester i klassen for konditorer.

I klassen for butikkslaktere stiller Kim André Iversen, Na Tran konkurrerer i klassen for kokker, og Ole Martin Foseid i klassen for pølsemakere.

LES OGSÅ: Lagde landets beste medisterkaker

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no