17. jun
VANT: Butikken til Åse Lomsdalen har kjedens mest lojale kunder. Derfor bestemte hun seg for å gi noe tilbake, og synes det er stas å gi Ida Martinsen klær for 10.000 kroner.
 
Ida sikret seg seier og gratis klær i 2018
Da Ida Martinsen fra Dal fikk vite at hun hadde vunnet ett helt års forbruk av klær, trodde hun det var tull.

Publisert: 21.des.2017 09:00
Oppdatert: 20.des.2017 15:25

Noen dager senere står hun sammen med butikksjef Åse Lomsdalen i Cubus på Råholt, etter å ha fått blomster og selvsagt beviset på at hun er den kunden som ble trukket til å få ett års forbruk av klær. Det var senterleder Nina Kristengård som trakk vinneren slik at alt gikk riktig for seg.

– Jeg er veldig glad og fornøyd, men venter til januarsalget med å handle. Da får jeg mest for pengene, og det blir klær til både barna og meg, sier hun.

– Slik snakker en smart og økonomisk kunde. Hun kan selvsagt handle når hun vil, og i januar får hun dobbelt så mye for pengene, sier Åse Lomsdalen.

LES OGSÅ: I Norge er det 190 Cubus-butikker. På toppen troner filialen på Råholt

KONKURRANSE

Det hele startet da Lomsdalen vant kjedens interne kåring som viser butikkene som har de mest lojale kundene.

– Vi vant prisen for de mest lojale kundene, og dette var vår måte å gi noe tilbake på. Vi har vært gode til å verve kunder, og kundene er gode på å bruke oss. 2200 meldte seg på konkurransen vår, påpeker hun.

Beløpet på 10.000 kroner kommer etter at hun sjekket Forbruksforskningsinstituttets referansebudsjett, som viser alminnelige utgifter for ulike typer husholdninger.

– Der står det at kvinner over 17 bruker 830 kroner i måneden på klar og sko. Det blir ganske nøyaktig 10.000 kroner, påpeker hun og gratulerer Martinsen med gevinsten.

FØRSTE GANG

– Jeg har aldri vunnet noe som dette før. Det var datteren min som meldte meg på konkurransen, så dette synes jeg er veldig koselig, sier hun.

– Klarer du å bruke opp alt sammen neste år?

– Det vet jeg faktisk ikke, sier Martinsen først, før hun ombestemmer seg.

– Jo da, jeg skal klare det. Her får jeg jo det meste jeg og barna mine trenger.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no