19. jul
Daglig leder Jan-Christian Ulleberg venter på prøvesvar. Arkivfoto
 
Idrettsbassenget i Råholt bad stengt siden tirsdag – venter på prøvesvar
RÅHOLT. – Stenging er alltid skadelidende i forhold til tapt renommé og inntekt, sier daglig leder Jan-Christian Ulleberg.

Publisert: 31.mar.2017 16:06
Oppdatert: 31.mar.2017 16:18

Fredag ettermiddag ventet han fortsatt på prøvesvar og mulig friskmelding av idrettsbassenget.

– Vi venter nå på vannanalyseresultater fra Eurofins. Bassenget ble stengt umiddelbart og det ble iverksatt tiltak. Nå vil vi være helt sikre på at idrettsbassenget er friskmeldt før vi på ny åpner det for våre gjester, sier Ulleberg.

I mellomtiden gis det 50 prosent rabatt på dagsbilletter. Varmtvannsbasseng, boblebad og barnebasseng er i normal drift. Ulleberg opplyser at idrettsbassenget åpnes igjen så snart kimtall, pH- og kjemiverdier er tilbake på ønsket nivå.

– Vi håper dette løser seg svært raskt nå. Samtidig er vi forberedt på at vi kan måtte vente til over helga før prøvesvarene foreligger, poengterer Ulleberg.

– Det er ikke første gang dere må stenge basseng i badeanlegget. Hva tenker du om det?

– Det er dessverre ikke en heldig situasjon. Forhåpentligvis ser våre badegjester at det er et kvalitetstegn at vi tar grep så snart verdiene ikke er slik vi ønsker at de skal være, understreker han. Han sier den bakenforliggende årsaken til problemene denne gangen er mikroorganismer som har sevet ut i vannet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no