17. jul
SKADET: Kim Hilander slapp unna med tre brudd i lårbenet etter en stygg krasj under helgens dragrace på Gardermoen. Her sammen med kjæresten Ida Zetterstrøm. Foto: Alandia motorsport
 
Brakk lårbeinet på tre steder
Svenske Kim Hilander som lørdag var utsatt for en stygg krasj på Super Street Bike under helgens Drag Challenge på Gardermoen Raceway, kom fra ulykken uten livstruende skader.

Publisert: 29.jul.2018 07:30
Oppdatert: 29.jul.2018 07:29

26-åringen ble rutinemessig fløyet til Ullevål sykehus, og ble lørdag kveld operert for brudd i lårbeinet på tre steder.

- Han har det, etter omstendighetene, bra. Han har vært våken og jeg har snakket med ham, skriver svenskens kjæreste på teamets Facebookside.

- Det er alvorlig når det skjer ulykker i denne sporten, derfor har vi klare rutiner på hvordan vi håndterer slike situasjoner, og det var gledelig å se at krisehåndteringen fungerte 100 prosent, konstaterer løpsleder Lin Amundsen i NDRG (Norsk Dragracing Gardermoen).

Hilander kom borti railen på sin venstre side, driftet over i den andre banen og touchet motpartens sykkel før han smalt i betongen på høyre side av stripa. Den andre føreren ble ikke fysisk berørt av ulykken.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no