20. apr
FINALE: Flere fra Jobzone deltok da Henning Olsen ble overrasket med den lokale veldedighetsprisen. Fra v: Nicolay Dahr, Tone Finbraaten, Henning Olsen, Siv Ekrem og Olav Skedsmo. Fram til torsdag er det mulig å stemme på Olsen i landsfinalen.
 
Innspurt for veldedighetsprisen
Henning Olsen fra Maura er én av kandidatene i landsfinalen etter at han av Jobzone Jessheim ble tildelt den lokale prisen for sitt engasjement for å hjelpe unge som har kommet litt «på siden i samfunnet».

Publisert: 14.mar.2018 17:00
Oppdatert: 13.mar.2018 12:06

Torsdag blir siste mulighet til å stemme på vinneren av 100.000 kroner i Jobzones veldedighetspris.

VANT LOKAL PRIS

Olsen og hans prosjekt på Hivjubakka i Hallingdal ble tildelt den lokale prisen på 10.000 kroner.

Dette er en personlig hederspris som årlig deles ut til noen i lokalmiljøet som har gjort en ekstraordinær innsats for å hjelpe andre eller bidra til humanitært arbeid lokalt.

Siv Ekrem hos Jobzone på Jessheim opplyser at det er om lag 10.000 personer som hittil har stemt på de forskjellige kandidatene i landsfinalen for Jobzones veldedighetsaksjon.

– Vi håper selvsagt at Henning får så mange stemmer at han går av med seieren. Vi oppfordrer derfor folk til å gi sin stemme, sier Ekrem.

«NATURMEDISIN»

Olsen har drevet en arena for barn og ungdom, som av en eller annen grunn ikke helt mestrer livet, og dermed faller litt utenfor A4-livet, i ti år. Natur, friluftsliv og hester er blant «medisinene» han benytter. Først holdt han til på Kleppestølen, deretter på Hivjubakka, hvor han nå holder til. Begge steder er i Hallingdal.

HAR FÅTT OPPMERKSOMHET

– Uansett hvilket prosjekt som vinner, sier alle kandidatene at de er veldig glade for den oppmerksomheten deres prosjekt eller organisasjon får gjennom deltakelsen i organisasjonen. 100.000 kroner kan virkelig utgjøre en stor forskjell for det prosjektet eller organisasjonen som får pengene. Som regel er det små marginer som avgjør. De øverste fem-seks prosjektene bytter på å ligge i ledelsen, så hver stemme teller, sier Kathe Arnesen, leder for digitalisering og innovasjon hos Jobzone.

Midt på dagen torsdag stenges avstemningen, som foregår på Jobzones Facebook-side.

LES OGSÅ: «Medisinmannen» på Hivju kåret til Årets ildsjel

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no