18. jul
FIN FEIRING: Sven-Åge Myrland tok i fjor turen til Frivilligsentralens jul for tredje året på rad. - Det er et flott tiltak, sa han da. Arkivfoto: Karianne Schei
 
Inviterer til julaften nok en gang
Mange mennesker ser fram til julehøytiden med glede, men det gjelder slett ikke alle.

Publisert: 24.nov.2017 18:00
Oppdatert: 24.nov.2017 18:04

– Derfor skal vi gjøre vårt for å bidra til at julen blir så bra som mulig. Alle som føler for en tradisjonell julefeiring, men som av ymse årsaker ikke feirer hjemme, ønskes også i år velkommen til Frivilligsentralen. Eller kanskje du kjenner noen dette passer for, og da ber vi om at du formidler tilbudet videre, sier Rita Fjeld Hovden i Frivilligsentralen om sitt årelange velferdstilbud.

KLASSISK KVELD

Det er de og Ullensaker Røde Kors som arrangerer julefeiringen som har pågått siden 2008.

– Samarbeid på tvers gir gode resultater og man når mange personer i alle aldre. Og som alltid før dette er et gratis tilbud, påpeker hun.

– Hva går feiringen ut på?

– Dette er en klassisk julekveld med tradisjonell julemat, sanger, gaver, nisse og alt som hører med. Det er nesten som å være hjemme i sin egen stue, understreker Rita Fjeld Hovden.

FRIVILLIGE

– Men feiringen gjør seg ikke selv?

– Nei. Vi trenger frivillige medarbeidere også i år, så har du mulighet er det kjærkomment med hjelp og du er hjertelig velkommen. Den aller viktigste jobben er jo det sosiale. Vi holder et informasjonsmøte for dem som ønsker å være frivillige medhjelpere, i Frivilligsentralen 23. november, sier hun.

– Kan folk bidra på andre måter hvis de ikke kan være med denne kvelden?

– Ja, hvis du ikke har anledning til å være frivillig men likevel har lyst til å bidra til at julekvelden blir så god som mulig for dem som trenger det, er det mulig å gi et økonomisk bidrag til kontonummer 1503.23.41761.

– Hva med julegaver?

– Vi er selvsagt takknemlige for gaver, nye ting beregnet på voksne. Om de er pakket inn, er det fint om gavene er merket til alle, mann eller dame. De kan leveres på Frivilligsentralen før jul. Hvis folk lurer på noe rundt denne feiringen er det bare å ta kontakt, sier hun.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no