16. jul
VINNERSYKKEL: Denne sykkelen ble kåret til årets beste spesialbygde Harley-Davidson. Foto: Produsenten
 
Italiensk Harley-Davidson best
For tredje året på rad har autoriserte Harley-Davidson-forhandlere fra Europa, Midtøsten og Afrika kjempet mot hverandre for å bli kronet til Custom King.

NTB
Publisert: 17.nov.2017 14:00
Oppdatert: 14.nov.2017 14:17

Dette er en konkurranse der forhandlere av merket har laget sine egne spesialbygde versjoner av Sportster-modellen. I år kunne forhandlerne velge mellom Iron 883, Forty-Eight eller Roadster som base for ombyggingen. 191 Harley-Davidson-sykler ble bygget om og stemt fram i sine respektive land og regioner. Til slutt ble de ti finalesyklene fraktet til Italia og årets EICMA show, som fant sted i Milano 7.–12. november. I finaleheatet var Harley-Davidson Ålesund representert, men det var forhandleren fra Perugia i Italia som gikk av med seieren.

– At 191 forhandlere deltar i 2017, viser hvor sterk konkurranse det er. Og syklene, som fremhever bredden av talent og erfaring blant våre forhandlere, skaper stor interesse blant publikum. Over 80.000 ga sine stemmer i år, noe som virkelig er fantastisk, sier Steve Lambert, markedsføringsdirektør i Harley-Davidson International, i pressemeldingen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no