20. apr
NY DIREKTØR. Janka Ekrem Holstad (45) fra Jessheim er ansatt som ny direktør for «divisjon behandling» i Blå Kors.
 
Janka Holstad blir direktør i Blå Kors
JESSHEIM. Går fra lederjobb i Eidsvoll kommune til direktørjobb i Oslo.

Publisert: 22.apr.2016 14:02
Oppdatert: 27.jan.2017 14:07

Janka Holstad, kjent som både ordførerkandidat og kommunestyrerepresentant for Arbeiderpartiet i Ullensaker og som leder for helse- og omsorg i Eidsvoll kommune, har mye erfaring fra rusbehandling.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til rusfeltet. Det å arbeide med mennesker i endringsprosesser opplever jeg som svært meningsfylt, sier Holstad.

- Når sjansen bød seg, kunne jeg ikke si nei til å bli direktør i Blå Kors. Det er landets største ideelle aktør innen rusbehandling. Jeg tar med meg mine erfaringer fra ledelse og organisasjonsutvikling, og ikke minst et stort samfunnspolitisk engasjement, og gleder meg til å jobbe for bedre tjenester for rus- og spilleavhengige, og deres pårørende, sier Holstad, som tiltrer stillingen 15. august.

Janka Ekrem Holstad er utdannet psykiatrisk sykepleier og har utdanning i ledelse og administrasjon fra Høgskolen i Oslo, og Handelshøyskolen BI.

Blå Kors er en diakonal organisasjon med over 50 virksomheter i 16 fylker., og er den største ideelle aktøren i Norge som driver rusbehandling og behandling for spilleavhengighet innen spesialisthelsetjenesten.

LES OGSÅ: Kommunen står på sitt: Holstad må ta skjenke-eksamen

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no