20. jul
KAMP OM KUNDENE: Neste år åpner den danske byggevarekjeden Jem & Fix en butikk i Eidsvoll Handelspark på Myhrer. Dette er kjedens første av flere etableringer i Norge. Det er tydelig at de vil være med på det norske oppussingseventyret. Foto: Jem & Fix
 
Jem & Fix til Myhrer
Danmarks ledende byggevarekjede har valgt Eidsvoll som hjemsted for sin første butikk i Norge.

Publisert: 04.okt.2017 09:00
Oppdatert: 02.okt.2017 13:13

– Jem & Fix er en av Danmarks største byggevarekjeder med 160 butikker i Danmark og Sverige, og har flere enn 2000 ansatte. Kjeden har valgt oss som første etableringssted for sin satsing i Norge, sier daglig leder Lars Kjell Tomren i Leto Møbler.

Jem & Fix er kjent for sin lavprisprofil og er for femte året på rad kåret til Danmarks billigste

byggevarekjede. Butikken på Myhrer åpner i mai neste år.

– De henvender seg i hovedsak til privatmarkedet, påpeker Tomren.

FLERE BUTIKKER

I første omgang etableres fem butikker i Norge, med Eidsvoll Handelspark som den første. Planen er etter hvert å etablere butikker over hele landet.

TOTAL FORANDRING: Myhrer blir ikke som før når Eidsvoll handelspark er på plass

– Vi er glade og stolte over at de valgte handelsparken i Eidsvoll for sin første butikk i Norge. Det viser at både konseptet for handelsparken og området er attraktivt for nyetablering. Etableringen setter Eidsvoll Handelspark ytterligere på kartet og skaper nye lokale arbeidsplasser sentralt i kommunen. Utviklingen av handelsparken fortsetter og det kommer flere spennende etableringer som vil skape ytterligere vekst og nye arbeidsplasser i kommunen, sier han.

Jem & Fix er allerede nå ute i markedet på jakt etter en butikksjef til Eidsvoll.

Det er for tiden hektisk byggeaktivitet på Myhrer, og Eidsvoll Handelspark er i ferd med å ta form. I tillegg til Bohus Leto som har hatt butikk på Myhrer i mange år, åpner Byggmax allerede i november 2017, tidsnok til å få med julehandelen.

– De siste restene av bygningene som huset Eidsvoll Rivefabrikk skal nå rives for å gi plass til et nytt bygg på 5000 kvadratmeter, der blant annet Jem & Fix skal inn. Rivearbeidene er påbegynt og byggestart for det nye bygget vil skje i løpet av vinteren, sier Tomren.

SE VIDEOEN: Her rives Rivefabrikken

Jem & Fix har som mål å nå tre milliarder kroner i omsetning i 2020. Til sammenligning omsetter Norges største byggevarekjede Optimera som Montér er en del av, for ti milliarder kroner i 2016. Byggmax Norge omsatte for drøyt 4,2 milliarder, mens Gausdal Landhandleri klarte nesten 1,3.

KAMP

Leto eier egen bygning og halvparten av de andre i handelsparken. Resten eies av Grindvold Eiendom og Jegersberg Eiendom.

– Vi har full kontroll på området, sa daglig leder Nils Fredrik Jegersberg i Eidsvoll Handelspark da planen ble kjent i mars.

Moelven listefabrikks anlegg er ikke med i handelsparken, ei heller kommunens områder. Når alt står ferdig til våren, blir det med nær 20.000 kvadratmeter butikkareal, ti ganger større enn dagens Leto.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no