21. mai
PANORAMA. Arbeidene med Jessheim Panorama er godt i gang. Alle de fire blokkene skal bygges i ett, slik at det ikek er noen preg av byggeplass når de kjøperne flytter inn. Foto: Kjetil Kronborg
 
Jessheim Panorama er på vei opp
JESSHEIM. Nå er råbygget for nederste etasje på plass i en av de fire blokkene i Jessheim Panorama.

Publisert: 27.nov.2015 15:40
Oppdatert: 27.jan.2017 13:40

I månedene som kommer vil folk se store forskjeller på tomta etter hvert som råbyggene i det som skal bli Jessheim Panorama blir bygd. Etter rivingen av de gamle husene langs Trondheimsvegen i august og september, startet selve gravingen.

112 LEILIGHETER

- Totalt skal det bygges 112 moderne leiligheter her, fordelt på fire blokker på fem til sju etasjer.
Tre av blokkene ligger langs Trondheimsvegen, den siste blir bygd i skråningen mellom Manesjen 1 og Manesjen 3. Under blokkene blir det to etasjer med parkering for boligene, sier prosjektsjef Kjetil Kronborg i Ø.M. Fjeld Utvikling.
Byggherre er Jessheim Panorama som eies 60 prosent av Ø.M. Fjeld Utvikling og 40 prosent av Johnny Bråthen, Kjell Bråthen og Per Johnny Bråthen. Prosjektet kom for salg i november 2014 og ble raskt en suksess. I løpet av første dag ble det solgt boliger for 120 millioner og til nyttår hadde det rundet 200 millioner.
- Nå er det 33 leiligheter igjen. Prosjektet skal stå ferdig sommeren 2017 og vi bygger alt ferdig før innflytting, sier han.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no