21. jul
KLARE: Morten Falstad (Formueforsikring), Siri Anette Nymoen (Sollihøgda Trevare), Tommy Dalbo (Idéhus Romerike), Espen Lundberg (Rognstad VVS), Wiggo Christensen (BWL Mur og Flis), Jan Heranger (Eiendomsservice Øst og Jamo Eiendomsutvikling), Morten Andersen (Byggmester Morten Andersen og Jamo Eiendomsutvikling), Thomas Sveen (Vestlandshus Gusterud Bygg), Erlend Smedsrud (Sigvartsen Elektro), Tommy Karlsen (Fibo), Hanne Mette Furuseth (Bohus Eidsvoll), Stine Røise (Totens Sparebank), Petter Drugli (Totens Sparebank) og Line Gulbrandsen (Sollihøgda Trevare) er klare til å bidra.
 
Får besøk av håndverkere som jobber gratis én dag
Anne Bergem svarte rett på alle quizspørsmålene. Snart kommer et helt lag av håndverkere hjem og gjør alt hun ber om.

Publisert: 28.jun.2017 17:00
Oppdatert: 28.jun.2017 11:01

– Nå må du gi deg? Er det sant? Nå får jeg gåsehud nedover hele ryggen. Så utrolig morsomt.

Tommy Karlsen, én av deltakerne under boligmessa i Sundet under Sunddagene, har akkurat ringt Anne Bergem fra Eidsvoll. Sekunder i forveien trakk han hennes quizsvar ut blant over 50 bidrag. Nå presenterer han premien gjennom mobiltelefonen.

LES OGSÅ: Gusterud Bygg er årets forhandler

Gjentar suksessen

– Du får besøk av et lag med håndverkere i en hel dag i september. Det er bare å begynne å tenke på hva du vil at de skal gjøre, sier Karlsen.

Han har satt samtalen med Bergem på høyttaler. Rundt ham svarer de samarbeidende håndverkerne med spontan applaus. Premien har en verdi på cirka 50.000 kroner.

– I kveld blir det champagne, jubler Bergem. Lokale butikker, utbyggere, leverandører og håndverkere gjentar fjorårssuksessen og gjennomfører samarbeidsprosjektet også i år.

– Vi fikk mange positive tilbakemeldinger på opplegget i fjor, og så ingen grunn til ikke å gjenta opplegget. For oss er dette også en fin måte å knytte kontakter i bransjen på, sier Thomas Sveen, boligrådgiver i Vestlandshus Gusterud Bygg AS.

For Anne Bergem er det nå bare å sette ring rundt 5. september i kalenderen. Da kommer nemlig hele den arbeidsomme gjengen på besøk.

LES OGSÅ: Syr sammen fire store Sundet-festivaler

Utvider konseptet i 2018

Tommy Karlsen startet nylig som distriktssjef i Fibo. Han tenker boligmessa kan ta ytterlige steg neste år.

– Drømmen er å lage en kjempestor boligmesse med en mengde deltakere. Den kan fint bli dobbelt så stor og vi kan ha den på Skjoldnestangen med stort telt, scene og bilmesse ved siden av. Da kan vi vise fram alt Eidsvoll har å by på, ha underholdning for barna med klovner og konkurranser og ha noe for enhver smak, med alt fra interiør og rehabilitering til nybygg. Jeg ser også for meg at vi kan kåre Eidsvolls tøffeste håndverker og ha et show rundt det, sier Karlsen.

I år var det altså Anne Bergem som stakk av med quizseieren. Nå kan planleggingen starte, slik at Tommy Karlsen og de andre blir satt i arbeid når de kommer.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no