19. jul
Suksess: Trafikkdirigering kan vise til formidabel suksess siden oppstarten. Arkivfoto: Kristian Westgård
 
Jobber med skilt – nå inngår de partnerskap

Publisert: 30.nov.2017 16:00
Oppdatert: 29.nov.2017 12:58

På sju år har Trafikkdirigering bygd seg opp til en stor bedriftssuksess. Nå er bedriften solgt til børsnoterte Saferoad Holding ASA.

– Det har vært en fin reise med tøffe tak, mye å gjøre og mye morsomt. Vi skal fortsette å drive på selvstendig grunnlag, men med et stort børsnotert selskap i ryggen. Dette vil forhåpentligvis løfte oss ytterligere markedsmessig og finansielt, sier Kåre Høitomt, daglig leder for Trafikkdirigering AS. Hovedkontoret deres ligger ved Oslo Lufthavn Gardermoen. På det meste har selskapet 250 ansatte. De fire siste årene har selskapet fått utnevnelsen Gasellebedrift, noe som blant annet innebærer minst doblet omsetningen over fire år, positivt samlet driftsresultat og unngått negativ vekst. I 2017 havner omsetningen på cirka 100 millioner kroner.

– Kjøpesummen er konfidensiell. Vi har vært i forhandlinger det siste halvåret. Ved å bli en del av Saferoad har vi mulighet til å ha et landsdekkende tilbud av våre løsninger, sier Høitomt.

– Trafikkdirigering sin kompetanse og løsninger vil utvide vårt tjenestetilbud og styrke vår posisjon i det norske markedet for arbeidsvarsling, sier Morten Holum, CEO i Saferoad.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no