20. jun
GLADE. Elevene i sjuende klasse ved Ås skole har jobbet til inntekt for Barnekreftforeningen. Nylig var Gry Ellingsgard og Erlend Schwartz Olsen fra foreningen på besøk. Der fikk overrakt en sjekk på hele 27.120 kroner. Foto: Sjuer'n Ås skole
 
Jobbet inn 27.000 til Barnekreftforeningen
HAMMERSTAD. Sjuer’n ved Ås skole har jobbet inn mange tusen kroner til bekjempelse av barnekreft.

Publisert: 26.mai.2017 10:00
Oppdatert: 26.mai.2017 08:26

Hvert år danner avgangsklassen ved Ås skole et jobbfirma som de kaller «Sjuer’n». Elevene tar på seg oppdrag av alle mulige slag for å skaffe mest mulig penger til vege til Barnekreftforeningen.

BOLLER, BOLLER OG BOLLER

– Det kom inn mange forslag til hvordan vi skulle skaffe mest mulig penger i tillegg til å ta jobber, som hage- og husarbeid. Derfor bestemte vi oss for å selge boller hele uka. Vi bakte mellom åtte og ni hundre boller. På slutten av uka solgte vi boller, brownies og leskedrikk på skolen – og vi takker for god sponsing fra lokale butikker, sier Sjuer’ns styreleder, Mille Sofie Lindås.

Nylig var to representanter fra Barnekreftforeningen på Ås skole. Der fikk de sjekken på 27.120 kroner som skal gå til forskning og til å forlenge levetiden til kreftsyke barn.

– Fordi vi har jobbet så bra, fikk vi gullsløyfe som betyr at man har vært med på å bekjempe barnekreft, sier Mille.

Men ikke nok med det – representanter for Sjuer’n har ble invitert til Barnekreftforeningens sommerfest ved Rikshospitalet, hvor de fikk treffe barn som har overlevd kreft.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no