23. jul
 
John Arve Eide ble Vikens kulturdirektør
Tidligere rektor ved Jessheim videregående, John Arve Eide, er ansatt som Vikens fylkesdirektør for kultur.

Publisert: 06.sep.2018 15:00
Oppdatert: 06.sep.2018 10:56

Fellesnemnda for kommende Viken fylkeskommune var 4. september enstemmig da de innplasserte sju fylkesdirektører.

John Arve Eide fra Eidsvoll er en av dem. Han kommer fra jobben som fylkesdirektør for videregående opplæring i Akershus. Han har tidligere vært rektor ved Jessheim videregående skole, og også faglærer ved skolen. Eide har utdanning innen pedagogikk og ledelsesutvikling, og er utdannet snekkermester.

Også disse seks blir fylkesdirektører i Viken: Anne Skau fra Fredrikstad, fylkesdirektør for finans og administrasjon, Hilde Brandsrud fra Eidsberg, fylkesdirektør for planlegging, Knut Sletta fra Akershus, fylkesdirektør for infrastruktur, Håkon Johnsen fra Østfold fylkeskommune, fylkesdirektør for næring, Kristian Thowsen fra Bærum, fylkesdirektør for fylkesrådsleders kontor og Solveig Helene Olsen fra Moss, fylkesdirektør for kompetanse.

SOLID KOMPETANSE

– Disse fylkesdirektørene vil utgjøre en sterk ledergruppe for Viken fylkeskommune. De har bred erfaring og solid kompetanse, de vil utfylle hverandre og sørge for tverrfaglighet. Vi er trygge på at de blir gode støttespillere for de folkevalgte i Viken fylkeskommune, sier Anette Solli, leder av fellesnemnda til akershus.no.

Ganske snart setter de sju direktørene i gang arbeidet med å overta ansvaret for deler av det administrative prosjektarbeidet i Viken. De skal jobbe i spann med prosjektkontoret og hovedprosjektleder Harald Horne.

– Jeg gratulerer de nye direktørene og synes vi har fått en bukett med meget godt kvalifiserte og motiverte kandidater. Så vil jeg minne om at de som ikke nådde opp vil med sin erfaring og bakgrunn, vil være svært viktige ressurser i Viken prosessen fremover og når videre organisering og innplasseringer utarbeides, sier Harald Horne.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no