20. jul
 
Johnsen Maskindrift etablerer seg i Nannestad

Publisert: 03.mar.2017 14:26
Oppdatert: 04.mar.2017 21:17

Forvalting, drift og vedlikehold av næringseiendommer er et viktig fokusområde for Johnsen Maskindrift AS og grunnlegger Svein Erik Johnsen. Gjennom det nye samarbeidet med Nordby Maskin AS får de tilgang til et bredt spekter av ressurser som gir mange nye muligheter. Nordby Maskin AS går inn som ny eier i selskapet sammen med dagens eier og vil med dette bidra til utviklingen ved å tilføre ressurser og kompetanse som ethvert selskap i utvikling har behov for, skriver selskapet i en pressemelding.

Selskapet vil framover jobbe med å rendyrke og utvikle sin posisjon som en viktig støttespiller for eiendomsforvaltere og utviklere. Bedriften ser for seg å styrke staben med flere dyktige medarbeidere framover, det vil være snakk om flere fagområder som trengs til bedriftens varierte arbeidsoppgaver, men detaljene rundt dette vil være en del av det videre strategiske arbeidet.

Johnsen Maskindrift vil bli samlokalisert med Nordby Maskin AS i deres lokaler i Nannestad, og håper på sikt å bli et verdifullt tilskudd til næringslivet i Nannestad kommune, heter det i pressemeldingen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no