20. okt
JUBILEUMSKONSERT. Magnolia Jazzband spiller nå Lionsklubben Ullensaker/Kløfta inviterer til jubileumskonsert i Ullensaker kirke fredag 10. mars. Foto: Lionkslubben
 
Jubilerer med Magnolia
ULLENSAKER. Fredag 10. mars inviterer Lionsklubben Ullensaker/Kløfta til jubileumskonsert med Magnolia Jazzband i Ullensaker kirke.

Publisert: 09.mar.2017 10:56
Oppdatert: 09.mar.2017 12:44

I tillegg deltar Anne Marthe Slinning, vokal, og Wollert Krohn-Hansen, orgel.

– 100-årsjubileet til Lions Club Internasjonal skal feires i alle land hvor det finnes Lions-klubber. I tillegg skal det feires at klubben vår fyller 35 år i 2017. Vi feirer dette ved å arrangere en ny flott konsert i Ullensaker kirke, sier Ingerid Bakke i Lionsklubben Ullensaker/Kløfta.

Det har vært behov for å utbedre lydanlegget i kirken. Dette har Lions gjort noe med.

– Menigheten har lenge ønsket seg et nytt profesjonelt lydanlegg, som kunne dekke alle behov i forhold til konserter, kulturarrangementer, høymesser og annen kirkelig aktivitet.

– I forbindelse med Lions sitt 100-årsjubileum fikk Ullensaker Menighet en gave fra lionsklubben på Kløfta på 125.000 kroner. Dette var et bidrag til nytt lydanlegg i Ullensaker kirke. Denne konserten med Magnolia Jazzband er den første konserten i kirken etter at det nye lydanlegget kom på plass, og det blir spennende, sier Bakke.

Skuespiller Thea Stabell: Om det å eldes

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no