25. jun
KJENTE FOLK: Stian Carstensen har invitert med seg kjente folk til sin julejazz. I 2011 bidro Lars Saabye Christensen, Ola Kvernberg, Tom Stalsberg og Sidsel Walstad. Arkivfoto: Anita Hanken
 
Julejazzen på Festiviteten er avlyst i år

Publisert: 04.okt.2017 06:00
Oppdatert: 04.okt.2017 14:30

Den meget populære julejazzen med Stian Carstensen i førersetet på Festiviteten er avlyst i år.

MEGET POPULÆR KONSERT

Folk har overnattet i kø utenfor Festiviteten natta før billettene blir lagt ut for salg, og timevis i kø for å sikre seg et godt bord under konsertene siste helgen før jul. Men slik blir det altså ikke i år. I fjor markerte julejazzen sitt 25-årsjubileum. Vi må vente til 2018 på den 26. konserten.

Stian Carstensen bekrefter i en SMS til EUB at det av ulike årsaker ikke blir julejazz i år. Jan Guldbrand Braaten, leder av Eidsvoll-jazz kommenterer det slik: «Førjulsjazz med Stian Carstensen tar et hvileår og er tilbake i 2018.»

Stian Carstensen er også leder av bandet Farmers Market. På sin fb-side skriver bandet: «Folkens. Vi har dessverre sett oss nødt til å avlyse konsertene i oktober. Rett og slett fordi vi har sykdom i bandet som krever dette. Vi kommer sterkere tilbake!»

Farmers Market skulle hatt konsert i Ullensaker kulturhus 19. oktober.

LES OGSÅ: De øver og øver

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no