24. jul
JULETRÆR: Nylig samlet fire Lions-klubber på Øvre Romerike inn nesten 900 juletrær. Det ga om lag 44.000 kroner til Lions. Kjell Haug og Ole Martin Andressen i Nannestad har bidratt.
 
Juletrær ga 44.000 kroner i Lions-kassa
Nylig samlet fire Lions-klubber på Øvre Romerike inn nesten 900 juletrær, som nå er resirkulert til biovarme.

Publisert: 30.jan.2018 17:00
Oppdatert: 29.jan.2018 14:03

Det ga om lag 44.000 kroner til Lions, som garanterer at hver krone skal gå til gode og nødvendige formål, det meste lokalt.

Totalt deltok 140 Lions-medlemmer og frivillige på innsamlingen. På Kløfta hjalp Borgen IL og Kløfta IL Lions-klubben der med innsamlingen, som en gjenytelse for den økonomiske støtten lagene får fra Lions-klubben. Med flere hender i arbeid klarte de derfor å samle inn juletrær på «hele» Kløfta. Lions motto er «Gode venner som hjelper andre», men er selvfølgelig meget takknemlig for å få hjelp av idrettslag og enkeltpersoner, fortsetter Stein-Arne Betten.

Når Lions hentet juletrea, betalte de fleste med 50-lapp i en plastpose, festet til toppen av juletreet, men I år hadde to klubber også tilbud om å betale med Vipps. Om lag 38 prosent valgte å benytte denne betalingsmåten.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no