20. aug
JYSK: Den danske møbelgiganten flytter inn ved siden av Jem & Fix en gang før jul. Denne bygningen er fortsatt på planleggingsstadiet, men skal settes opp sør for Byggmax.
 
Jysk åpner ny butikk i Eidsvoll
Byggmax er på plass, Jem & Fix er på vei. Og til jul åpner Jysk sin filial i handelsparken på Myrer.

Publisert: 07.feb.2018 17:00
Oppdatert: 07.feb.2018 17:06

Jysk flytter inn ved siden av Jem & Fix i nybygget som skal settes opp til fire store aktører sør for Byggmax som åpnet rett før jul i fjor.

– De er neste mann ut i handelsparken, og vi synes det er veldig hyggelig at en så stor internasjonal kjede velger å komme til oss, sier daglig leder Lars Kjell Tomren i Leto møbler.

– Dette blir en konkurrent til deres møbelbutikk?

– Ja, men de kommer til å utfylle hverandre godt, akkurat som de gjør på Jessheim. Dessuten er de med på å gjøre miksen komplett i det segmentet vi ønsker skal være i handelsparken, nemlig hus, hjem og interiør, påpeker han.

– Hva med de to siste aktørene?

– Vi har leietakere for resten av bygget også, men venter fortsatt på svar fra kommunen om de kan akseptere dem. Derfor kan vi ikke sette en eksakt åpningsdato ennå annet enn at det blir til høsten, men Jysk er signert og klart, sier Tomren.

VELDIG TRO PÅ OMRÅDET

Utbyggingssjef Lars Petter Christensen i Jysk har stor tro på regionen og ser frem til å åpne butikken før jul.

– Utviklingen med mye nybygging og mange nye mennesker i Eidsvoll og på Råholt er veldig spennende. Erfaringen fra butikken vår på Jessheim sier at det er riktig å ha butikker i så attraktive områder som definitivt vil vokse i fremtiden, sier han.

– Så dere etter flere steder å åpne ny butikk?

– Ja, men med flere spennende leietakere på Myrer som vi ønsker å jobbe med, i tillegg til at vi har et godt samarbeid med Tomren fra før av på Jessheim, så valgte vi å utvide det samarbeidet.

GJØR HVERANDRE GODE

Som Tomren er heller ikke Christensen bekymret for konkurransen når flere aktører i samme bransje blir nærmeste naboer.

– Vi synes det er hyggelig med flere aktører som drar kunder i fellesskap. Slike sammensetninger av butikker gjør hverandre gode og sammen gir vi gir et godt tilbud til kundene. Jeg tror mange mennesker i området kommer til å gjøre dette til en handelsdestinasjon, sier han.

Veksten i Eidsvoll er naturligvis den største motivatoren.

– Her er det stor boligutvikling og det kommer mange unge mennesker inn – som vi har erfart andre steder nord for Oslo. Og alle som kjøper boliger eller flytter trenger som kjent noe å fylle hjemmene sine med, sier han.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no