16. jul
VANT: Jannica Landmark-Rosén ble kåret til Årets hotelldirektør.
 
Kåret til konsernets beste hotelldirektør
Jannica Landmark Rosén på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport og Comfort Hotel RunWay ble kåret til Årets Hotelldirektør i konkurranse med 190 andre hotelldirektører.

Publisert: 25.jan.2018 12:50
Oppdatert: 25.jan.2018 13:03

Prisen ble delt ut under Nordic Choice Hotels vinterkonferanse i Globen i Stockholm.

– Prisen er en fantastisk anerkjennelse til både meg og alle som jobber på hotellene. Om det ikke hadde vært for dem hadde jeg ikke stått på scenen i Globen og tatt i mot prisen, sier Jannica Landmark Rosén.

Jannica tok med seg kollegene fra hotellene hun leder opp på scenen for å motta hyllesten fra et feststemt publikum med 3000 hotellfolk i salen.

- Jannica er en meget målbevisst og dyktig leder, som har skapt sterke resultater sammen med kollegenepå begge hoteller. Hun er en fantastisk ambassadør for vår kultur, og en verdig vinner av prisen, sier Torgeir Silseth, adm. direktør i Nordic Choice Hotels.

Suksessoppskrift

I 2017 ble også Clarion Hotel & Congress Oslo Airport – The Qube kåret til Beste storarena under HSMAI Eventprisene 2017, hvor møte- og eventbransjen selv stemmer fram sine favoritter.

Landmark Rosén deler litt av hemmeligheten bak suksessen.

- Alle som jobber på hotellene har et brennende ønske om å gjøre det best mulig både for gjestene og for hverandre. Å jobbe på et hotell som vårt er ikke bare en jobb, det er en livsstil. Jeg pleier å si at det er mitt andre hjem. Drivkraften og engasjementet er helt avgjørende for å lykkes, sier hun.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no