17. sep
 
Kan bli varig utvist fra landet etter tyveri av varer til 8.000 kroner
Stjal fra fire ulike taxfreebutikker på Gardermoen.

Publisert: 26.nov.2017 02:49
Oppdatert: 26.nov.2017 02:57

Lørdag formiddag fikk politiet ved Gardermoen politistasjon melding om at en spansk borger var tatt for tyveri med varer fra fire ulike taxfreebutikker.

VEKTERE PÅGREP MANNEN

Mannen i slutten av 50-åra hadde stjålet fra fire ulike butikker, og hadde tatt med seg varer til en verdi av cirka åtte tusen. Ifølge vaktleder Randi Nymoen Jahren ble mannen pågrepet etter en god innsats fra vekterne, og han ble overlevert til politiet for nærmere avhør.

KLEKKELIG BOT OG UTVISNINGSSAK

– Han fikk en klekkelig bot for forholdet, og må betale 15.000 kroner, forklarer vaktlederen, som også kan opplyse om at saken ble sendt videre til grensa grunnet mannens nasjonalitet.

Saken er foreløpig ikke avgjort, men teamleder ved grensekontrollen, Mustafa Karakurt, kan opplyse om at det vil bli opprettet en utvisningssak grunnet tyveriets  størrelse og omfang.

KAN BLI VARIG UTVIST FRA LANDET

– I ytterste konsekvens vil mannen bli varig utvist fra landet, men jeg tror neppe det vil bli utfallet i denne saken. Det ser ut til at han enten utvises i to eller fem år, forklarer teamlederen. 

LES OGSÅ: Stakk av fra regninga

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no