22. okt
 
Kjøpte Elkjøp-gården
JESSHEIM. Tellus eiendom har kjøpt en sentral eiendom byen.

Publisert: 06.mar.2017 15:25
Oppdatert: 06.mar.2017 20:11

Det Oslo-baserte eiendomsselskapet Tellus Eiendom har kjøpt to såkalte Big-Box-eiendommer i henholdsvis Jessheim og Skien til en samlet eiendomsverdi på 154 millioner kroner, melder Estate nyheter.

– Vi var mest interessert i Jessheim, men ettersom begge eiendommene lå i et felles selskap, kjøpte vi begge, sier administrerende direktør Per Øivind Dahl.

Eiendommen de har kjøpt i Jessheim leies ut til Elkjøp. Der er bygningsarealet er brutto 6.177 kvadratmeter inkludert 60 parkeringsplasser. Overtakelsen var 1. mars.

Første byggetrinn av Odelsveien Park som eiendommen heter, var klar til innflytting høsten 2012. Da flyttet Elkjøp butikken sin dit fra Dampsaga for å åpne en butikk på 3000 kvadratmeter. I etasjene over er det leiligheter, som samtlige hadde feil. Vannlekkasjer, rustne rør, bobler i tapet og defekte bad er bare noe av det som ble oppdaget.

Big Box Eiendomsinvest er et syndikat satt opp av Pareto. Største eier i dette selskapet var Møller Eiendom Norge med en eierandel på 25 prosent.

LESERBREV: Hva med en trivelig by?

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no