20. jul
Stuper i det: Badeanlegget i Eidsvollhallen er friskmeldt.
 
Gladmelding fra kommuneoverlegen – klart for bading i klorvann
Eidsvoll kommune la om fra Poolsan til klor på rekordtid. Nå er badebassenget i Eidsvollhallen friskmeldt og klart til bruk.

Publisert: 26.mar.2018 11:00
Oppdatert: 26.mar.2018 11:19

Det bekrefter kommuneoverlege Laurence Jary-Vattøy overfor EUB. Svømmeanlegget i Eidsvollhallen har vært stengt i flere uker etter at det ble påvist forhøyede kimtallsverdier (bakterienivåer) i vannet.

– Jeg har gleden av å informere deg om at kommuneoverlegen (undertegnede) nå har friskmeldt Eidsvollhallen. Bassenganlegget kan dermed reåpnes umiddelbart til glede for brukerne, skriver kommuneoverlegen i én e-post til EUB.

- Bassenget vil bli tilgjengelig for skole, svømmeklubb og dykkeklubb fra og med tirsdag 3. april, opplyser Kjell Ivar Ørbæk i eiendomsforvaltningen i Eidsvoll kommune.

Investert

875.000 kroner inklusiv moms er investert for å få til endringene i Eidsvollhallen. Med klor har anlegget en fullautomatisert prosess. I tillegg til de vanlige forskriftskravene som gjøres av manuell måling, har de nå et system med en 24 timers logg som følger opp og kontrollerer anlegget kontinuerlig. Dette skal bidra til at anlegget blir enklere å drifte og forhåpentligvis mer åpent.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no