19. jul
Ny løsning: Løypekjører Rune Granås forteller at kommunen vil innhente tillatelser til skiløyper i kommunen framover. Han er fornøyd med løsningen. Mer enn 100 grunneiere berøres av løypenettet i kommunen.
 
Kommunen innhenter klarsignal for løyper
Løypekjører Rune Granås er fornøyd med at det framover vil være kommunen som innhenter tillatelser til skiløyper.

Publisert: 16.apr.2018 06:00
Oppdatert: 13.apr.2018 15:00

– Vi er blitt enige om at kommunen skal innhente tillatelser fra grunneierne for hvor det kan være skiløyper, og at dette vil skje innen 1. oktober hver sesong. Dette er en løsning vi opplever som god, sier Granås i Nannestad og Bjerke Løypekjørerlag.

For noen uker siden fortvilte han over grunneiere som nektet dem å kjøre skiløyper over eiendommene deres. Nå er det arrangert et møte mellom sentrale aktører.

– Vi konkluderte med å nedsette et arbeidsutvalg bestående av bondelaget, løypekjørerlaget, kommunal forvaltning og kulturvirksomheten i kommunen. Gruppen vil se nærmere på hvorledes en på best mulig måte kan bidra til å sikre skiløyper i god dialog med grunneierne, sier Ronny Nilsen, kultursjef i Nannestad kommune.

Han sier det legges opp til et årlig evalueringsmøte rundt 1. oktober, slik at det kan gjøres justeringer i løypenettet når det er behov for dette.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no