20. jun
KONKURS: Allerede i vinter startet arbeidet med å forberede byggingen av Algarheim nye skole. Nå er entreprenøren for bygging av vei-, vann- og avløp begjært konkurs.
 
Konkurs, men den nye skolen blir bygd
Arbeidene med vei-, vann- og avløp ved Algarheim er stanset, melder kommunen.

Publisert: 29.jun.2018 14:55
Oppdatert: 29.jun.2018 17:31

Ullensaker kommune har mottatt melding om at SL-Entex AS, som er engasjert av Ullensaker som entreprenør for bygging av vei-, vann- og avløp på Algarheim, er begjært konkurs.

ikke forsinkelse

– Dette betyr full stans i entreprenørens arbeider med vei,- vann- og avløp på Algarheim. Konkursen vil ikke forsinke arbeidet med å bygge ny skole, påpeker kommunikasjonssjef Kjetil Bjørnsrud i Ullensaker kommune i en pressemelding.

Kommunen skal nå sørge for fortsatt sikring av anleggsområdet når entreprenøren trekker seg ut.

– Vi jobber med å finne en løsning for å gjenoppta arbeidene på Algarheim etter sommeren, understreker Bjørnsrud.

Det er mye som skal være tilrettelagt før selve byggingen tar til. Allerede tidlig i år startet kommunen med å oppgradering av vann og avløpsledninger. Den nye barneskolen skal stå klar til skolestart i august 2020.

fusjon som ikke fungerte

I januar 2018 fusjonerte Entex AS og proffdelen i SL Stenlegging AS til SL Entex AS for å ta ansvaret for større prosjekter med både grunnarbeider og utomhusarbeider, melder bygg.no.

SL Entex AS og SL Gruppen AS begjærte oppbud i Moss Tingrett onsdag.

SL Entex AS har hatt prosjekter i både Østfold, Akershus og Oslo. Selskapet har 55-60 ansatte som alle blir berørt av konkursen.

- Våre tanker går til alle de berørte parter og ikke minst til alle våre dyktige medarbeidere som har stått på og gjort en formidabel innsats, sier styreleder Terje Evensen i selskapet til bygg.no.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no