23. jul
 
Kjente rappere lager låt om Steinars røffe liv
Etter tidlig braksuksess, konkurs og rushelvete, har gründer Steinar Engebretsen funnet seg selv igjen. Det har rapperne Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion lagd låt om.

Publisert: 14.des.2017 19:00
Oppdatert: 14.des.2017 06:34

Denne uka slapp de låten «Steinar er tilbake» på Spotify.

– Historien til Steinar er dramatisk, så vi laget en dramatisk pompøs beat for å sette den rette stemningen til teksten. Han matet oss med stikkord og info om seg selv og så sydde vi sammen historien til låtformat, sier Oral Bee (Anders Kranmo Smedstad) og Mr. Pimp-Lotion (Thomas Huse) til EUB.

Julaften i fjor hadde EUB en lengre reportasje om Steinar Engebretsen fra Minnesund. Der fortalte han om oppturer og nedturer i livet, som inneholdt alt fra at han ble Norges yngste murmester i en alder av 22 år og bygde opp sin egen suksessbedrift, til at han begynte å ruse seg og gikk konkurs.

Suksessfylt år

2017 vil gå inn i historiebøkene som et suksessfylt år for Steinar Engebretsen. Han har bygd opp Østlandet Keramiske AS til ny suksess, og oppdragsmengden for flislegging av bad øker stadig. Tidligere i år var han nominert til prisen Norges hyggeligste håndverker, og gikk helt til finalen blant de 15 beste. Nå er altså to av Norges mest kjente rappere ute med ny låt om ham. Her er et utdrag fra låten til Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion:

«Steinar Engebretsen er tilbake. Og han sikter mot toppen, det er ingen som kan stoppen.

Han er tilbake, dette er ikke en minnestund.

Jeg snakker om den playboyen fra Minnesund.

Legenden fra 2092. Med Norges yngste murmester, bare 22».

– Hvilke forventninger har dere til den og mottakelsen der ute blant folk?

– Vi er veldig fornøyde med låten, og publikum kommer til å bli revet med, sier de to rapperne.

Fornøyd hovedperson

– Hva er bakgrunnen for at dere har valgt å lage denne låten?

– I høst auksjonerte vi bort en låt til P3-aksjonen. Steinar nådde ikke helt opp i budrunden, men angret seg i ettertid og tok kontakt med oss for å få laget en hitlåt om sin historie. Vi lager en del låter for bedrifter, kick-off låter og sånn, men dette er det klart mest personlige oppdraget vi har fått, sier de to. Steinar Engebretsen er godt fornøyd med sluttresultatet.

– Ja, jeg synes låten er kjempebra. Den er blitt akkurat slik jeg drømte om på forhånd. Jeg synes den oppsummerer livet mitt, det jeg har vært gjennom og situasjonen slik den er i dag på en meget god og verdig måte. Nå er det bare å håpe at så mange som mulig laster den ned og gir den oppmerksomheten den fortjener, sier Engebretsen. Han gleder seg til å høre mottakelsen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Cover: Slik ser coveret på låten «Steinar er tilbake» ut på Spotify. Rapperne har et håp om at den vil slå skikkelig an.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no