25. jan
STORFANGST. Johnny Høgli og Oddvar Frank med storørreten på 10,43 kilo. Foto: Privat
 
Landet rekordstor ørret etter ti timers fiske
MJØSA. Dette er den største ørreten tatt i Mjøsa på flere år.

Publisert: 31.mai.2015 12:32
Oppdatert: 27.jan.2017 13:13

Team No-Fish i Øvre Romerike Trollingklubb med eidsvollingene Johnny Høgli og Oddvar Frank landet den største fisken i Mjøsa ørretfestival natt til lørdag.

- Jeg er ikke sikker, men det sies at det er fem år siden det sist ble tatt en ørret på over ti kilo i Mjøsa, sier Johnny Høgli til ha.no.

Eidsvollingenes fangst presset vekta til 10,43 kilo. Det ga dem tittelen «Dreggemester» og prispenger på over 20.000 kroner for største ørret i konkurransen. Samlet sett ble det en 2. plass til eidsvollingene. Vinneren ble Atle Børke i Team Syncro med en fangst på totalt 13,3 kilo fordelt på fire ørreter. Børke er fra Fenstad/Nes og er også medlem av Øvre Romerike Trollingklubb.

DYKTIG JUNIOR

I juniorklassen var det Tore Engebretsen fra Øvre Romerike Trollingklubb som stakk av med seieren. Han kom inn med fem ørreter og totalvekt på 11,64 kilo.

Totalt deltok 164 deltakere i årets ørretfestival, som arrangeres av Hamar Fiskerforening.

Og for dem som lurer på hvor eidsvollingene tok storfisken: Utenfor Gjøvika, et stykke nord for Tangen på Stange-siden av Mjøsa. Rekordfisken ble tatt seint fredag kveld.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no