17. sep
BLIR LAGT NED. Politidirektoratet har bestemt seg: Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor legges ned. (Arkivfoto: Magnar Haraldsen)
 
Legger ned lensmannskontoret i Nannestad
NANNESTAD. Politidirektoratet legger ned Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor, og overfører arbeidsoppgavene til Ullensaker.

Publisert: 13.jan.2017 12:33
Oppdatert: 01.mar.2017 11:03

Den endelige beslutningen ble kjent fredag, etter at Politidirektoratet har bestemt seg for ny struktur i forbindelse med «Nærpolitireformen». I alt 126 kontorer blir lagt ned, deriblant kontoret i Nannestad og Gjerdrum. Et av målene politidirektoratet har med reformen, er å få flere politifolk ut i aktiv tjeneste og færre på kontorene.

- Det er ikke avstanden fra kontoret til åsted som er det viktigste, men avstanden fra nærmeste patrulje, sa politidirektør Odd Reidar Humlegård da han la fram direktoratets beslutning fredag formiddag.

Politidirektoratet har beslutningsmyndighet i saken, men kommunene er gitt klageadgang. Dermed kan det anda ta litt tid før reformen kan iverksettes, dersom Nannestad eller Gjerdrum velger å klage på vedtaket.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no